Innbetalingsterminer - Øvre Rælingen Vel og Øvre Rælingen Vel antennelag

Oppdatert 13.01.2019
Go to content

Main menu:

ØVRE RÆLINGEN VEL ANTENNELAG > Medlem - priser


Innbetaling av antenneavgiften
Som medlem betaler du antenneavgiften som dekker TV, bredbånd hastighet 20 Mbps. og medlemskontingent via Øvre Rælingen Vel antennelag. Antennelaget betaler så faktura fra GET basert på det til enhver registrerte antall medlemmer. Både antenneavgiften til antennelaget og betalingen til GET fortas hvert kvartal.
Øvre Rælingen Vel antennelag har derfor følgende terminer for utsendelse av antenneavgiften:

Utsendelse     Forfall   Gjelder perioden:


10.12.              31.12.    1. termin (jan.–feb.-mars)


10.03.              31.03.    2. termin (april-mai-juni)


10.06.              31.06.    3. termin (juli-aug.-sept.)


10.09.              30.09.    4. termin (okt.-nov.-des.)

For alle som har e-postadresse så vil de motta faktura på e-post. Fakturaen følger da med som klikkbar link som du kan åpne og skrive ut. Du kan derved betale den slik du gjør med øvrige regninger i din nettbank. Mailen du får med fakturaen ser slik ut :(OBS! den vil altså ikke automatisk komme inn i din nettbank med mindre du har gjort avtale on AvtaleGiro)

Øvre Rælingen Vel antennelag betaler firmaet som sender ut fakturaene for oss kr. 8,- pr. e-post og kr. 30,- for faktura sendt med posten, vi ønsker derfor at så mange som mulig mottar fakturaen pr. mail.

Purringer blir automatisk sendt med post. Purregebyr påløper med de til enhver tid lovpålagte beløp. For 2017 er beløpet kr. 70,-


Back to content | Back to main menu