Grasrotandelen - Øvre Rælingen Vel og Øvre Rælingen Vel antennelag

Oppdatert 13.01.2019
Go to content

Main menu:

ØVRE RÆLINGEN VEL > Aktuelle saker

Gi din grasrotandel til Øvre Rælingen Vel !

Siden Norsk Tipping ble etablert har hele overskuddet gått til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan nå velge hvilket lag eller forening som får fem prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går fem kroner til din grasrotmottaker. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Du kan bytte din grasrotmottaker når du måtte ønske det, og så ofte du vil. Den nye grasrotmottakeren får grasrotmidler fra det tidspunktet du endrer.


Statistikk for spesielt interesserte

Her kan du gå inn på Norsk Tipping sine sider å følge med på hvor mange av medlemmene som etter hvert registrerer seg som grasrotgiver og likeledes hvor mange kroner bidraget til Øvre Rælingen Vel blir.
Klikk på denne linken og videre på detaljer så vil du se hvor mange penger som kommer inn på kontoen til ØRV etterhvert..

Hvordan blir du grasrotgiver

For enkelt å registrere deg som grasrotgiver til Øvre Rælingen Vel, kan du gjøre det hos din kommisjonær. Der kan du be om å registrere deg som grasrotgiver og taste inn dette organisasjonsnummer:
911 911 590.  
Alternativt kan kommisjonæren søke seg frem til Øvre Rælingen Vel på terminalen

.


Gi din grasrotandel til Øvre Rælingen Vel

Som medlem av Øvre Rælingen Vel kan du nå være med å bidra til at vellet kan gjennomføre prosjekter som tidligere har vært kostbare og ikke mulig å oppnå


   
     .    

Back to content | Back to main menu